Om Joliv

christian_katarina

Christian Strömblad, affärsutvecklare
Katarina Pihl, VD

När det saknas bakgrundsinformation är det svårt att göra ett bra jobb. För att öka kvaliteten i arbetet med vård och omsorg föddes Joliv. Året var 1999 när två sjuksköterskor vid ambulanssjukvården i Västerås analyserade brister på sin egen arbetsplats för att hitta lösningar som skulle hjälpa hela branschen. Joliv har sedan dess utvecklat flera varumärken och produkter som alla tillhandahåller verksamhetsstöd som gynnar såväl kvalitet som effektiviteten i arbetet med vård och omsorg.

Alla världens människor, nu och i framtiden ska ha nytta och glädje av det vi gör. Vi utvecklar verktyg och metoder som underlättar arbetet med vård och omsorg. Vår uppgift är viktigt, för hälsan är det viktigaste vi har.

 

Att vilja göra skillnad

På Joliv har vi samlat erfarenheter från en mängd olika verksamhetsområden för att Du som kund ska får den bästa hjälpen. Vi är distriktssköterskor, socionomer, undersköterskor, ambulanssjuksköterskor och lärare som alla har en gemensam vilja att underlätta Ditt arbete. Våra erfarenheter från verksamhet ger oss stor förståelse för de utmaningar som Du möter varje dag och gör att vi tillsammans med Dig kan utveckla det bästa IT-stödet för just Din verksamhet.

spiderman
jocke     kaffe
sandra_mote     jocke_
jonas     qurelia

Vårt uppdrag är livsviktigt!

Det viktigaste i alla människors liv är hälsa. Målet med vår verksamhet är att utveckla verktyg och metoder som hjälper individer och grupper att tillhandahålla god vård och omsorg.

- — JOLIV - INNOVATIV E-HÄLSA FÖR BÄTTRE VÅRD OCH OMSORG, Some Description

Glädjande resultat!

Idag säkerställs god vård och omsorg för 1000-tals människor med stöd av våra lösningar. Imorgon hjälper vi fler till en bättre dag!

- — JOLIV - INNOVATIV E-HÄLSA FÖR BÄTTRE VÅRD OCH OMSORG, Some Description

Användarvänligt — en förutsättning för ett lyckat resultat!

Våra lösningar är intuitiva och enkla att använda. De bidrar till att underlätta arbetet för alla som möter människor i behov av vård och omsorg.

- — JOLIV - INNOVATIV E-HÄLSA FÖR BÄTTRE VÅRD OCH OMSORG, Some Description